Bouw koopproject Krekelmuyter - Groene Briel start deze zomer

 

Cvba Wonen start op 19 augustus 2019 met de bouw van 15 sociale koopwoningen langs de Tweede Gidsenlaan in Zelzate, in een verkaveling aan Krekelmuyter. Via een open aanbesteding die gepubliceerd werd op 7 december 2018 werd de firma Recon Bouw uit Adegem aangewezen als aannemer. Het einde van de werken is voorzien eind 2020.

De woningen zijn ontworpen door het architectenbureau Atelier 4 uit Gent. Het gaat om 6 woningen met 4 slaapkamers en 9 woningen met 3 slaapkamers. De huizen hebben twee bouwlagen en beschikken over een eigen garage en tuin. Achteraan de woningen ligt een wandelpad.

Dit is het eerste koopproject van cvba Wonen met een zonnepaneleninstallatie. De huizen worden verwarmd met aardgas. Het zijn allemaal doorzonwoningen, wat betekent dat de woonkamer aan twee kanten ramen heeft die het licht binnenlaten. Omwille van energetische redenen wordt de garage buiten het verwarmde volume van de woning gehouden. Er wordt in de verkaveling een wadi aangelegd om regenwater op te vangen.

Wie interesse heeft in een van deze sociale koopwoningen en aan de voorwaarden voldoet, kan zich hiervoor inschrijven bij cvba Wonen. Bij cvba Wonen kan ook de Vlaamse Woonlening worden aangevraagd, een betaalbare woonlening van de Vlaamse overheid.

 

Contacteer cvba Wonen voor meer informatie over het kopen van een sociale koopwoning en de Vlaamse Woonlening

Openingsuren kantoren Marcel Mollelaan 17 in 9060 Zelzate

- Maandag tot vrijdag van 8u30 tot 11u30
- Op dinsdag ook van 13u30 tot 16u30

Of maak een afspraak.

U kan cvba Wonen contacteren via 09/344.54.59 of via info@cvbawonen.be.

 

Copyright 2019 by DotNetNuke Corporation - Privacybeleid